Godzilla WINACTIE

Laat de brute natuurkrachten uit Godzilla (2014) nog meer tot leven komen in de kwaliteit van 4K Ultra HD™ wanneer ’s werelds beruchtste monster het opneemt tegen de kwaadaardige wezens die het voortbestaan van de mensheid bedreigen. Herbeleef deze topfilm binnenkort thuis.

Godzilla (2014) – de moderne uitvoering van het bekende monsterepos – is sinds 26 mei beschikbaar op 4K Ultra HD™.

SYNOPSIS
In dit spectaculaire avontuur neemt het bekendste monster ter wereld, Godzilla™, het op tegen kwaadaardige wezens die als gevolg van de wetenschappelijke arrogantie van de mensheid ons bestaan bedreigen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD exemplaren van deze blockbuster weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de sciencefictionfilm van Gareth Edwards, de regisseur van Godzilla, waarvoor hij zelf de speciale effecten ontwikkelde?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 juni, 2021

  Trailer