Goede Tijden, Slechte Tijden – seizoen 24 WINACTIE

Vanaf vandaag, 25 juni ligt seizoen 24 in de schappen van GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN. Weet je nog, die spectaculaire cliffhanger van seizoen 23 van GTST? Toen een hele groep personages een parachutesprong maakte en een van de parachutes niet openging? In dit nieuwe seizoen ontdekken we hoe dramatisch dat voorval afliep. Verder zien we hoe Rik zijn best doet om zijn relatie met Nuran te redden, ondanks hardnekkige tegenwerking van Femke. Intussen begint de vriendschap tussen Anton en Ludo flink af te brokkelen. Nadat Nina en Lucas hun ouderlijk huis hebben verlaten, voelt Maxime zich zo eenzaam dat ze een list bedenkt om haar geheime zoon Vincent naar Meerdijk te halen. En Loren choqueert Nina, ooit haar hartsvriendin, door Stefano op te lichten en spoorslags te vertrekken naar Argentinië. Het mag duidelijk zijn: ook in dit 24e seizoen van de enige echte Nederlandse soap liggen geluk en verdriet weer dicht bij elkaar…

Het is altijd weer spannend in Meerdijk, hoe vaak je de serie ook ziet. We zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Just Entertainment, twee dvd boxen van dit seizoen mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen en lekker te bingewatchen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs, die ook in het dagelijks leven een koppel vormen, zijn in dit seizoen wederom te zien als Janine Elschot en Ludo Sanders?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-boxen zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2019

Trailer