Goede Tijden, Slechte Tijden – seizoen 26 WINACTIE

Sinds 8 december ligt seizoen 26 in de schappen van GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN.

In dit 26e seizoen zien we hoe een sprookjesachtige affaire van Wiet leidt tot een thriller in een landhuis in Ierland. Terwijl Sjoerd en Aysen een kind verwachten, raakt zijn ex Rikki zwanger na een ongelukkig slippertje. Jef wordt door zijn broer Robert uitgedaagd zijn ultieme droom na te leven. Janine interviewt een seriemoordenaar voor haar boek, maar dit blijkt niet zonder gevaar. En de bevriende koppels Nina & Bing en Sacha & Noud gaan op reis naar Thailand, alwaar jeugdgeliefden Nina en Noud elkaar weer vinden in de jungle. Zal Nina’s huwelijk met Bing hierdoor nog wel doorgaan?

Het is altijd weer spannend in Meerdijk, hoe vaak je de serie ook ziet. We zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Just Entertainment, twee dvd boxen van dit seizoen mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen en lekker te bingewatchen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs, die ook in het dagelijks leven een koppel vormen, zijn in dit seizoen wederom te zien als Janine Elschot en Ludo Sanders?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-boxen zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 december, 2020

Trailer