Going in Style WINACTIE

Vanaf 6 april draait GOING IN STYLE in de bioscopen. Hierin zijn Oscar®winnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Bezoek ook de Facebookpagina van Warner Bros. Pictures – #GoingInStyle
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 pakketjes weggeven. Hierin vind je natuurlijk een setje vrijkaarten, maar ook een paar sokken en een zoom keyring! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Twee van de drie hoofdrolspelers zijn Oscar®winnaars Morgan Freeman en Michael Caine. Eerder waren zij samen te zijn als bijrolspelers in een trilogie. Hoe wordt deze trilogie genoemd?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij de vrijkaarten + merchandise zo snel mogelijk op de post doen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
31 maart, 2017