Gold WINACTIE

Vanaf 16 maart is GOLD in de bioscopen te zien. In dit ongelofelijke, maar waargebeurde verhaal kruipt Oscarwinnaar Matthew McConaughey in de huid van Kenny Wells, een zakenman die dringend een nieuw succes nodig heeft. Samen met avonturier Michael Acosta (Edgar Ramírez) gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee hedendaagse goudzoekers op iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: de grootste goudader ter wereld. Op slag worden Wells en Acosta de supersterren van Wall Street en kijkt de wereld toe hoe de twee zich wentelen in miljarden, vrouwen en feestjes. Het miraculeuze succesverhaal wekt al snel de argwaan en de jaloezie op van de Wall Street-bonzen, die Wells maar al te graag ten gronde willen richten. Matthew McConaughey (Interstellar, The Wolf of Wall Street), Edgar Ramirez (Joy) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World) schitteren in deze meeslepende en soms zelfs hilarische film over een onwaarschijnlijke held. Gold betekent de terugkeer van regisseur Stephen Gaghan (Syriana, Traffic), in deze productie met de makers van The Imitation Game.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee soundtracks (op cd) van de film vergeven, welke genomineerd werd voor een Golden Globe.

Tracklist
1. Gold – Iggy Pop – 3:13
2. Ron Klaus Wrecked His House Performed – Big Dipper – 5:10
3. This Must Be The Place (Naïve Melody) – Kishi Bashi – 3:27
4. Spill The Wine Performed – The Isley Brothers – 6:34
5. I Want To See The Bright Lights Tonight Performed – Richard & Linda Thompson 3:09
6. Rip It Up Performed – Orange Juice – 5:20
7. Temptation Performed – New Order 6:59
8. Hey Performed – The Pixies – 3:31
9. Atmosphere Performed – Joy Division – 4:10
10. 1880 Or So Performed – Television – 3:40

Goede vibes voor het oor, dus jij wil vast weten wat je moet doen om deze prachtige film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film nam Matthew McConaughey in 2014 de Oscar meer naar huis in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Leading Role’?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de soundtracks bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 maart, 2017