Gomorra WINACTIE

Na het succes van de film Gomorra volgt nu ook deze schitterende Italiaanse serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano en geregisseerd door Stefano Sollima. De serie volgt van binnenuit de Camorra, de genadeloze Napolitaanse maffia, door de ogen van de jonge Ciro Di Marzio. Ciro is de trouwe rechterhand van godfather Pietro Savastano en mentor van diens zoon Gennaro, die allesbehalve klaar is om zijn vader op te volgen aan het hoofd van de organisatie. Wanneer Pietro bij een nutteloze wraakactie verschillende leden van zijn eigen clan opoffert, breekt er iets in Ciro. Hij vertrouwt zijn baas niet langer. Als Pietro vervolgens in de cel belandt, ziet Ciro de kans schoon om chaos te zaaien en een machtsstrijd te ontbinden. Hij komt lijnrecht tegenover de Savastano’s te staan en ontketent zo een bloedige bendeoorlog die zich uitspreidt over heel Napels.

Vanaf vandaag ligt seizoen 2 van GOMORRA in de schappen. Met dank aan Lumière mogen wij een Blu-ray én een dvd-set weggeven van zowel seizoen 1 als seizoen 2! Urenlang kijkplezier dus! Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Voor welke Italiaanse crimiserie was regisseur Stefano Sollima ook verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 oktober 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de sets bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 oktober, 2016

Meer lezen over