Good Kill WINACTIE

Vanaf 29 september ligt Good Kill in de winkel en met deze film levert regisseur Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War) een spannend en hyper-actueel drama af over de morele dilemma’s van moderne oorlogsvoering. In de film volgen we Tom Egan, vroeger Air Force piloot maar nu een drone-piloot die opereert vanuit een een container in Las Vegas. Met een joystick in de hand, bestookt hij anonieme doelwitten in oorlogsgebieden. Wanneer de redenen achter zijn opdrachten steeds vager worden, komt Tom in een moreel mijnenveld terecht. Dat klinkt natuurlijk superspannend en we geven je de kans de film zelf te bekijken! Met dank aan Remain in Light mogen wij namelijk tweemaal de dvd van deze film weggeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je in de bioscoop komt te zitten? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke twee films werd Ethan Hawke genomineerd voor een Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 oktober 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 september, 2015

Meer lezen over