Good Time WINACTIE

Sinds 19 januari ligt GOOD TIME in de schappen, een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. De Safdie Brothers (Benny en Joshua) geven je een adrenalinestoot en laten je een nacht in New York beleven die je nooit meer zult vergeten. Ze treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede. Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt. Robert Pattinson (Twilight, Maps to the Stars) maakt grote indruk als Connie en laat je als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 dvd én 2 Blu-ray exemplaren van deze intense film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
De film is geregisseerd door de Safdie Brothers. Een van de broers speelt in Good Time Nick, de broer van Connie. Wat is zijn volledige naam?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-rays zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 januari, 2018

Trailer