Goodbye Stranger WINACTIE

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen. Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

GOODBYE STRANGER is vanaf 20 april in de bioscoop te zien.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Gusto Entertainment drie setjes vrijkaarten weggeven! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Goodbye Stranger zien we Martijn Lakemeier als Paul, maar in welke film uit 2020 zagen we hem als Johan de Vries?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 april. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 april, 2023

Trailer