Gooische Vrouwen 1+2 WINACTIE

Sinds 5 mei ligt er een mooie box in de schappen met de twee films van GOOISCHE VROUWEN.

In de eerste film zie we hoe de levens van de vier vriendinnen in het Gooi alles behalve soepel verloopt. Cheryl’s man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Na het monstersucces van de eerste Gooische Vrouwen film, zijn Linda de Mol, Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser terug als hun vertrouwde en alom geliefde personages. Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Met dank aan Dutch Filmworks mogen wij twee van deze boxjes weggeven, waarmee je je een paar uur kan onderdompelen in de wereld van de vier vriendinnen. Zo’n boxje wil jij vast winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In 2004, nog voor het succes van Gooische Vrouwen, was Linda de Mol in een zeer succesvolle komedie te zien. Over welke glamoureuze film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de boxjes bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 mei, 2017