Goosebumps WINACTIE

Vanaf 11 februari draait GOOSEBUMPS in de Nederlandse bioscopen, gebaseerd op de populaire Kippenvel boekenreeks. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door o.a. Jack Black, Dylan Minnette en Odeya Rush.

Het enige lichtpuntje in het leven van de pas verhuisde tiener Zach Cooper (Dylan Minnette) is zijn mooie buurmeisje Hannah (Odeya Rush). Maar Hannah heeft een mysterieuze vader, die R.L. Stine (Jack Black) blijkt te zijn, de schrijver van de Goosebumps (Kippenvel) boekenreeks. Er is een reden te waarom R. L. Stine zo geheimzinnig doet… de monsters uit zijn beroemde boeken zijn echt. Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in zijn boeken. Als Zach de monsters per ongeluk vrij laat uit de manuscripten en ze het dorp bedreigen, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze te vangen en weer op sluiten in de boeken waar ze thuis horen.

Een heerlijke film voor jong en oud dus. Ter promotie van de film mogen wij drie leuke pakketjes weggeven. Hierin vind je een Squishy Gnome Toy én een Bobble Head. Hartstikke leuke merchandise en nu wil jij natuurlijk weten hoe jij een setje kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar verscheen de televisieserie, ook gebaseerd op de boeken, op televisie?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  11 februari, 2016