Gotham – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 20 september ligt seizoen 3 van GOTHAM in de schappen. Bij deze winnaar van de Critics Choice TV Awards is dit seizoen de machtsstrijd dodelijker dan ooit! Jim Gordon neemt het recht in eigen handen en gaat als premiejager achter de voortvluchtigen uit Indian Hill aan. Maar zal hij gestoorde genie Hugo Strange en de krankzinnige Fish Mooney vinden? Bullock en Barnes verdedigen zich aan de frontlinie tegen de ontluikende superschurken Oswald Cobblepot/Penguin, Edward Nygma/Riddler, de toekomstige Poison Ivy en Jervis Tetch, beter bekend als Mad Hatter. Ondertussen krijgt de jonge Bruce Wayne grip op de beruchte criminele organisatie Court of Owls en ontdekt hij meer over de moord op zijn ouders.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment mogen wij een dvd exemplaar van het complete derde seizoen weggeven? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, en vrouw van Will Smith, is in Gotham te zien als de krankzinnige Fish Mooney?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 oktober, 2017

Trailer

Meer lezen over