Gotham – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 23 januari ligt het vierde seizoen van GOTHAM in de schappen, een populaire titel onder de DC Comics fans. In het vierde seizoen duiken de meest beruchte criminelen van Gotham City weer op en dat betekent werk aan de winkel voor GCPD-detectives Jim Gordon en Harvey Bullock. In dit seizoen wordt bekend wie The Joker is, éen van de meest bekende DC schurken. Gotham is genomineerd voor 2 Teen Choice Awards en won 1 Critics’ Choice TV Award. Het 5de seizoen is in de maak.

Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Zijn naam is haast een synoniem voor gerechtigheid. Hoe heeft Gordon de top bereikt in een stad die werd geplaagd door corruptie en ‘bad guys’ als Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face en The Joker? GCPD-detectives Jim Gordon en Harvey Bullock gaan de strijd aan met deze groep verderfelijke en losgeslagen superschurken. Maar terwijl de stad in de chaos wegzinkt, staat de Dark Knight paraat om in te grijpen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke DC serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, ook bekend uit o.a. The O.C., is dit seizoen opnieuw te zien als James Gordon?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 februari, 2019

Trailer