Gotham – seizoen 5 WINACTIE

HIER EINDIGT HET! Sinds 26 februari ligt het vijfde en laatste seizoen van GOTHAM in de schappen.

Het verhaal rond de Dark Knight krijgt een nieuwe wending als Gotham City in twee delen uiteenvalt: het rechtsgebied van rechercheur Jim Gordon en het territorium van de meest beruchte Superschurken van de stad, onder wie Penguin, Barbara Kean, Scarecrow, Riddler en Catwoman. In dit laatste seizoen verschijnt Bruce Wayne, nog een tiener, ten tonele en verandert hij in de Caped Crusader.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke DC serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, ook bekend uit o.a. Firefly, Homeland en The Flash, is dit seizoen opnieuw te zien als Leslie “Lee” Thompkins?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 maart, 2020

Trailer