Gran Turismo WINACTIE

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien). Met o.a. Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou.

GRAN TURISMO is vanaf 10 augustus te zien in de bioscoop in IMAX, Dolby Vision, 4D.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen vier setjes vrijkaarten weggeven, maar ook bij iedere set een fles en een sleutelhanger. Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend als Hellboy en uit Netflix successerie Stranger Things, is in Gran Turismo te zien als Jack Salter?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 augustus, 2023

Trailer