Grimm – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf 11 november ligt alweer het vierde seizoen van Grimm in de winkelschappen. Hierin moet Nick, zonder Grimm-gave,ontdekken wat voor persoon hij wil zijn. Brigadier Renard ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en Juliette moet omgaan met Nicks verraad, de wereld van de Grimms is nooit een grotere chaos geweest. Ondertussen komen er steeds gevaarlijkere Wesen richting Portland en iedereen van Team Grimm is nodig om hen the stoppen voordat ze de stad vernietigen. Zoals je leest gebeurt er weer genoeg en dat kan je lekker aan één stuk door gaan bekijken. Kruip maar lekker op de bank, want in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij namelijk twee stuks van dit vierde seizoen weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je hier kans op maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie speelt in Grimm de hoofdrol van Nick Burkhardt?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de dvdbox zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  6 november, 2015