Guardians of the Galaxy Vol. 2 WINACTIE

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! Vanaf 27 april draait GUARDIAN OF THE GALAXY VOL. 2 in de bioscopen.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij iemand gelukkig maken met twee zeer fraaie prijzen weggeven: Retro Headphones en een Groot Mini Diorama! Daar doen we overigens nog een setje vrijkaarten bij, zodat je de film zelf kan gaan bewonderen! Meedoen is weer zo makkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op dit moment boekt deze acteur succes aan de box-office met Fast & Furious 8. Eerder sprak hij de stem in van Groot en hier van Baby Groot. Over welke acteur hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 april. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 april, 2017