Guardians of the Galaxy Vol. 3 WINACTIE

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3 is vanaf 3 mei in de bioscoop te zien in 3D, IMAX, Dolby Atmos, Dolby Vision, 4D, ScreenX.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, maar ook een pakket bestaande uit: een stickervel, een notebook, een sleutelhanger en een pet. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is binnenkort te zien in de blockbuster Fast X en sprak voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 opnieuw de stem in van Groot?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 mei, 2023

  Trailer