Guardians of the Galaxy Vol. 2 WINACTIE

Sinds 6 september ligt Marvel’s GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 in de schappen, waarin het team moet vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Ook deze tweede Guardians of the Galaxy was een groot succes en je mag dan ook een fraaie home entertainment release verwachten. Je wordt op je wenken bedient, want zowel de dvd als Blu-ray zijn weer keurig verzorgd. Het mooie is, dat wij namens The Walt Disney Company een dvd én een Blu-ray exemplaar weg mogen geven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur had eerder dit jaar groot succes aan de box-office met Fast & Furious 8 en sprak eerder de stem in van Groot en hier van Baby Groot?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 oktober, 2017

  Trailer