Hacksaw Ridge WINACTIE

Vanaf 3 november is HACKSAW RIDGE in de bioscopen te zien, geregisseerd door Mel Gibson. Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren. Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

Met dank aan Splendid Film mogen wij jou de kans bieden om deze indrukwekkende film al op 1 november te bekijken, tijdens de voorpremière in Pathé Arena. Wij mogen 5×2 vrijkaarten vergeven. Daar wil jij natuurlijk bij zijn en dat hebben we heel makkelijk voor je gemaakt. Laat heel simpel je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Het heeft tien jaar geduurd dat Mel Gibson weer eens een film regisseerde, wat was zijn vorige film als regisseus in 2006?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 oktober, waarna wij zullen zorgen voor een juiste afhandeling om een geweldige voorstelling mogelijk te maken. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 oktober, 2016

Meer lezen over