Hail, Caesar! WINACTIE

Sinds 22 juni ligt HAIL, CAESAR! in de schappen, de nieuwe comedy van Joel en Ethan Coen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand. De film speelt zich af in de laatste jaren van het Gouden Tijdperk in Hollywood. Het verhaal beschrijft een dag van een ‘studio fixer’ die zich in allerlei bochten moet wringen om de problemen van de studio op te lossen.

Een indrukwekkende cast natuurlijk dus deze film wil jij vast en zeker zien! Dat komt goed uit, want met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-rays van de film vergeven. Wil jij weten hoe jij daar eentje van kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem een andere film van de Coen Brothers waarin George Clooney een rol speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 juli, 2016