Hail, Caesar! WINACTIE

Vanaf 18 februari draait de nieuwe comedy van Joel en Ethan Coen, HAIL, CAESAR!, in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand. De film speelt zich af in de laatste jaren van het Gouden Tijdperk in Hollywood. Het verhaal beschrijft een dag van een ‘studio fixer’ die zich in allerlei bochten moet wringen om de problemen van de studio op te lossen.

Een indrukwekkende cast en de trailer belooft veel goeds, dat wil ij natuurlijk zelf gaan bewonderen. Het doet ons dan ook plezier om jullie te mogen verblijden met twee setjes vrijkaarten. Wil jij weten hoe jij een setje kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke drie films van de Coen Brothers speelde George Clooney eerder een belangrijke rol ?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 februari, 2016