Hallo Bungalow WINACTIE

Sinds 23 maart jl. ligt HALLO BUNGALOW in de winkels. In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: hij schakelt een team low-budget huurmoordenaars in om zijn anonieme chanteerders te vinden. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Om de release van deze leuke film te vieren zijn ons twee Blu-ray’s ter beschikking gesteld door Just Entertainment en Triple P Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om één van die twee Blu-ray’s te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film uit 2013 speelde Lies Visschedijk het gelijknamige hoofdpersonage?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray’s bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 maart, 2016