Halloween Kills WINACTIE

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Michael weet zichzelf te bevrijden uit de val die Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) hadden gezet. Terwijl Laurie voor haar leven vecht heeft ze heel Haddonfield geïnspireerd om het op te nemen tegen het onstuitbare monster. Samen proberen ze om voor eens en altijd met Michael af te rekenen. Deze extra lange versie van de film heeft meer spanning, moorden en een alternatief einde.

HALLOWEEN KILLS is sinds 2 maart verkrijgbaar op DVD, Blu-ray™, 4K UHD & Boxset.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K 4K UHD-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de regisseur van Halloween Kills, die eerder ook tekende voor de regie van Halloween (2018) en ook verantwoordelijk zal zijn voor het aanstaande Halloween Ends?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray óf 4K UHD disc bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 maart, 2022

Trailer