Halloween WINACTIE

Sinds 6 maart ligt HALLOWEEN in de schappen, waarin Jamie Lee Curtis terugkeert in de iconische rol van Laurie Strode en voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Master of Horror John Carpenter slaat de handen ineen met regisseur Gordon Green en producent Jason Blum (Get Out, Split) voor dit vervolg van Carpenters klassieker uit 1978.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van opvallende opleving in een uitgekauwde franchise. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
In deze Halloween keert Jamie Lee Curtus terug als Laurie Strode, maar hoeveelste keer is dit dat zij dit personage (dus geen andere rol) speelt in de reeks?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 maart, 2019

  Trailer