Halo – seizoen 1 WINACTIE

In dit eerste seizoen van de Science Fiction serie – gebaseerd op de populaire videogame over een oorlog in de 26e eeuw – wordt de toekomst van de mensheid bedreigd door ‘het Covenant’ : een fanatieke, militaire verzameling van geavanceerde buitenaardse rassen. Terwijl zij wereld na wereld vernietigen, is er één soldaat die hun opmars kan stoppen: de Spartaanse supersoldaat; de Master Chief. Wanneer de ware bedoelingen van ‘het Covenant’ duidelijk worden en zijn eigen mysterieuze verleden aan het licht komt, zal deze Master Chief moeten beslissen of de mensheid het waard is om gered te worden. Halo werd door Kyle Killen en Steven Kane ontwikkeld voor Paramount+. Deze verzamelbox bevat 5 schijven met elk meer dan 5 uur aan speciale features.

25-11-2022 te koop op DVD en Blu-Ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke acteur, bekende van films als 13 Hours en Den of Thieves, is in dit eerste seizoen van Halo te zien als Master Chief?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 december, 2022

  Trailer

  Meer lezen over