Happy Death Day 2U WINACTIE

Death makes a killer comeback… vanaf 19 juni ligt HAPPY DEATH DAY 2U in de schappen. Na vele mislukte pogingen heeft studente Tree haar moordenaar gevonden én haar verjaardag overleefd. Langzaamaan probeert ze weer de draad weer op te pakken. Maar al snel ontdekt ze dat opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke sequel op de horrorverrassing van een paar jaar geleden! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur van dienst is opnieuw Christopher Landon, die eerder zijn geld verdiende als scriptschrijver. Voor welke film uit 2007 met Shia LaBeouf schreef hij het script?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 juni, 2019

Trailer