Happy Death Day 2U WINACTIE

Valentijnsdag is dit jaar een stuk minder romantisch…

Death makes a killer comeback… vanaf 14 februari is HAPPY DEATH DAY 2U in de bioscopen te zien.

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij vier merchandise pakketten aanbieden. Hierin vind je een vette hoodie en een paar touch screen handschoenen! Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur van dienst is opnieuw Christopher Landon, die eerder zijn geld verdiende als scriptschrijver. Voor welke film uit 2007 met Shia LaBeouf schreef hij het script?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 februari, 2019

  Trailer