Happy End WINACTIE

Vanaf 16 november is HAPPY END in de filmtheaters van het land te zien, de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Daarbij doen wij ook een dvd van Amour, de film waarvoor Michael Haneke werd onderscheiden met een Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes en de Oscar voor beste buitenlandse film. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n pakket te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Michael Haneke regisseerde in zijn carrière ook twee opera’s, wat zijn hiervan de titels?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de prijzen zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 november, 2017

  Trailer

  Meer lezen over