Harry Potter and the Philosopher’s Stone 4K WINACTIE

Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Ontdek filmgeheimen, bezweringen, magische wezens en artefacten, en meer in deze betoverende verzameling van leuke activiteiten en curiosa. Test je kennis met de Zweinstein Trivia Wedstrijd, en laat de magie beginnen!

Harry Potter en de Steen der Wijzen is sinds 25 augustus beschikbaar op 4K Ultra HD.

SYNOPSIS
Harry Potter krijgt op zijn elfde verjaardag te horen dat zijn ouders tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt. Op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus leert hij nieuwe toverspreuken, speelt hij de populaire sport Zwerkbal en komt hij met zijn beste vrienden Ron en Hermelien opnieuw tegenover de Heer van het Duister te staan.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD steelbook exemplaren van deze eerste film in de reeks weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur is in Harry Potter and the Philosopher’s Stone te zien als Albus Dumbledore (professor Perkamentus)?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 september, 2021

  Trailer