Hartenstrijd WINACTIE

Vanaf 27 oktober is HARTENSTRIJD in de bioscopen te zien. Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

LIKE de Facebookpagina van Hartenstrijd

Een heerlijke romkom dus met een cast vol bekende gezichten. Wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Independent Films een setje vrijkaarten mogen weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat setje kaarten kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Uit welk land is regisseuse Janice Pierre afkomstig?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de kaarten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 oktober, 2016