Haven Complete Serie WINACTIE

Jullie hadden nog een fraaie super box-set van ons tegoed. Hij was beloofd met oog op Sinterklaas, maar met de Kerstdagen in aantocht zullen jullie het vast niet erg vinden dat we het even hebben uitgesmeerd. Zo ligt nu de complete serie van HAVEN voor jullie klaar, op dvd!

Diep in het hart van de Amerikaanse staat Maine ligt Haven, een dorpje waar mensen al generaties lang met een bovennatuurlijke gave leven. Haven dempt hun krachten en geeft hen de mogelijkheid om een normaal leven te leiden. Althans, tot voor kort. FBI agente Audrey Parker (Emily Rose) wordt ingehuurd om de moord op een ex-gedetineerde op te lossen. Gedurende haar onderzoek probeert ze de ontluikende krachten van de dorpelingen op afstand te houden, maar komt ze ook tot de ontdekking wat het dorp te maken heeft met haar eigen verleden.

Met dank aan eOne Benelux mogen deze geweldige prijs weggeven. Die wil jij natuurlijk aan jouw collectie toevoegen en dat hebben we heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Haven zien we acteur Eric Balfour als Duke Crocker. In welke serie was Eric het vorige decennia te zien als Milo Pressman?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de complete serie zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 december, 2017

  Trailer