Hawaii Five-0 – seizoen 10 WINACTIE

Sinds 20 augustus ligt het tien en laatste seizoen van HAWAII FIVE-O in de schappen. In dit seizoen nemen Lt. Commander Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) en rechercheur Sgt. “”Danno”” Williams (Scott Caan) het op tegen geheel nieuwe tegenstanders en bekende vijanden.”

In het Five-O kantoor weet Lou Azra te doden, de vrouw van Omar Hassan, maar hij kan niet voorkomen dat zij eerst Jerry nog weet te raken. Terwijl hij herstellende is in het ziekenhuis, neemt hij het besluit om het team te verlaten. Ondertussen komt Adam in een lastig parket terecht door zijn betrokkenheid bij een aanval op een Filipijnse bende. Als dit uitkomt neemt hij niet alleen ontslag bij het team, ook wordt hij heen en weer geslingerd tussen trouw aan het team of de Yakuza. Bomdreigingen, ontvoeringen, moorden en zelfs piraten zorgen ervoor dat Steve McGarrett en “Danno” Williams het dit keer op moeten nemen tegen oude en nieuwe vijanden, waarbij ze alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke acteur is ook dit laatste seizoen weer te zien als hoofdrolspeler McGarrett?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 september, 2021

Trailer