Hawaii Five-0 – seizoen 7 WINACTIE

Vanaf 21 maart het zevende seizoen van HAWAII FIVE-O in de schappen, hierin krijgt het team te maken met de dodelijkste zaken tot nu toe. McGarrett (Alex O’Loughlin) werkt samen met een profiler van de FBI om de schaakstuk moordenaar op te sporen, al snel worden zij onderdeel van het dodelijke spel. Danny (Scott Caan) beschermt een comateuze getuige van huurmoordenaars. Chin (Daniel Dae Kim) gaat naar Mexico om zijn nichtje te redden van een meedogenloos kartel. Kono (Grace Park) ontdekt een sekssmokkel operatie op het eiland. En Dr. Max Bergman (Masi Oka) neemt afscheid van zijn Hawaii Five-0 familie. Hawaii Five-0 seizoen 7 brengt een vloedgolf aan actie in 25 afleveringen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar van deze heerlijke actieserie weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke in 1998 overleden acteur, die in de originele Hawaii Five-O de rol van Steve McGarrette vertolkte, is dit seizoen met behulp van CGI terug te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 maart, 2018