Hawaii Five-0 – seizoen 9 WINACTIE

Sinds 16 september ligt het negende seizoen van HAWAII FIVE-0 in de schappen op dvd.

Een nieuwe mijlpaal wordt aangetikt met de 200ste aflevering uit de reeks. Of het team nu een cold case moet oplossen, een cybercrimineel moet stoppen, een mol ontmaskert binnen de CIA, of een verborgen drugslab sluit: het is allemaal onderdeel van het werk voor het onverslaanbare Ohana team. Ook komt er genoeg drama om de hoek kijken wanneer Danno op de huid wordt gezeten door zijn ex-schoonmoeder (Joan Collins) en Lou (Chi McBride) vrede moet bewerkstelligen als zijn ouders (Gladys Knight en Louis Gossett Jr.) langskomen voor Thanksgiving.

Met dank aan Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit negende seizoen! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Welke acteur is ook dit seizoen weer te zien als hoofdrolspeler McGarrett?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 september, 2020

Trailer