Heer & Meester De Film WINACTIE

Vanaf 29 januari ligt HEER & MEESTER DE FILM in de schappen op dvd. De immer charismatische Valentijn Rixtus Bentinck laat zich niet langer door Floor voor het karretje van het Openbaar Ministerie spannen. Hij is tegenwoordig detective in ruste. De identiteit van zijn ouders en het mysterie van zijn verleden kunnen hem niet langer intrigeren. Zijn liefdeloze ouders hebben hem laten adopteren, dus waarom zou uitgerekend hij nog langer andere mensen helpen? Maar wanneer een mysterieus virus opduikt en Floor spoorloos verdwenen blijkt te zijn, komt Valentijn opnieuw in actie. Zijn avontuurlijke zoektocht leidt hem naar Italië. Daar stuit hij op een wereldwijd complot dat alles te maken heeft met zijn eigen verleden.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van deze film weggeven. Kans maken op deze dvd, die de twee seizoenen van de serie afsluit, is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke televisieserie was Daan Schuurmans afgelopen jaar te zien als Daniel Elias?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 januari, 2019

Trailer