Heimat 1 WINACTIE

Een winactie voor de fijnproevers! Na ruim 30 jaar is Heimat 1 opnieuw tot leven gebracht in deze prachtige digitale restauratie. De tijdloze Duitse klassieker is dankzij de digitale restauratie nu nog rijker aan beeld en van een adembenemende schoonheid.

Een meer dan 15 uur durend epos in 7 delen, over de familie Simon uit Schabbach, een klein dorpje op de Hunsrück. Maria, dochter van de rijke landeigenaar Wiegand, wordt verliefd op Paul Simon, die net uit de Eerste Wereldoorlog teruggekeerd is. Wanneer ze trouwen en twee kinderen krijgen, Anton en Ernst, denkt Maria het geluk gevonden te hebben. Maar op een zekere dag vertrekt Paul onaangekondigd naar Amerika en laat niets meer van zich horen. Maria blijft achter en hoopt op zijn terugkeer. (Her)beleef in het eerste deel van deze meesterlijke en intieme familiekroniek – het magnum opus van Edgar Reitz – de politieke, sociale en culturele geschiedenis van Duitsland tussen 1919 en 1982.

Ter ere van deze restored edition heeft Lumière ons een 5 Blu-ray discs tellende box ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op deze geweldige box? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de volledige (Duitse) titel van de opvolger van deze serie, die in 1992 verscheen?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 april 2016, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray box bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 april, 2016