Heinz WINACTIE

Vanaf 18 april is de avondvullende tekenfilm HEINZ in de bioscopen te bewonderen, gebaseerd op de bekende prettig-gestoorde strips van René Windig en Eddie de Jong over de nukkige kater Heinz.

Heinz woont al sinds jaar en dag ongevraagd in bij zijn vriend Frits en de briljante uitvinder Professor Aap. Op een dag vraagt zijn vaste verkering Dolly hem op hun zoontje Kleine Bever te passen. Dat gaat maar even goed. Dan krijgt Heinz dikke mot met Frits en Aap. Zonder pardon wordt hij, met kleine oogappel en al, buiten de deur gezet. De volgende ochtend wordt Heinz wakker in een vreemd bed. In het Amsterdamse Sprookjesbos. En Kleine Bever is spoorloos verdwenen! Heinz heeft geen idee wat hem is overkomen. Maar iedereen die hij tegenkomt, lijkt zich hém maar al te goed te herinneren. En heeft de grootst mogelijke problemen met hem. Al snel wordt hij achter de vodden gezeten door boze boskabouters en razende postzegelverzamelaars. Heinz is de wanhoop nabij. Waar is Kleine Bever?!

In samenwerking met In The Air en Triple P Entertainment mogen wij vijf prijzenpakketten voor deze film weggeven, bestaande uit een brilletje, een Heinz strip en een T-shirt. Wil jij zo’n gaaf pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, ook bekend van televisie (De Lama’s), is in Heinz te horen als de gelijknamige kater?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 april, 2019

  Trailer