Hell Fest WINACTIE

Vanaf 17 oktober draait HELL FEST in de bioscopen, een gruwelijke Halloween ride voor thrillseekers en adrenaline junkies!

Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt. Op gruwelijke wijze vermoord hij de ene na de andere bezoeker terwijl iedereen nietsvermoedend denkt dat het bij show hoort…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze huiveringwekkende horrorfilm. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hell Fest is de nieuwe film van regisseur Gregory Plotkin. Met welke film in een bekende horrorreeks maakte hij in 2015 zijn regiedebuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 oktober, 2018

Trailer

Meer lezen over