Hell on Wheels Complete Serie WINACTIE

Sinterklaas is weer in het land. Voor ons een reden om eens goed uit te pakken met winacties die zeker niet in je schoen passen. Wat te denken van de Complete Serie van HELL ON WHEELS op Blu-ray!

Hell on Wheels vertelt het epische verhaal over het Amerika, vlak na de burgeroorlog in 1865. Soldaat Cullen is vastberaden om wraak te nemen op de soldaten die zijn vrouw vermoordden. Zijn reis brengt hem naar Hell On Wheels: een gevaarlijke, ruige, wetteloze smeltkroes die meereist met de bouw van de allereerste transcontinentale spoorweg. Hebzucht, corruptie, de allochtone ervaring, en het lot van de nieuwe geëmancipeerde Afro-Amerikanen wordt prachtig en spannend in beeld gebracht dit stuk van de Amerikaanse geschiedenis tijdens de wederopbouw.

Met dank aan eOne Benelux mogen deze geweldige prijs weggeven. Die wil jij natuurlijk aan jouw collectie toevoegen en dat hebben we heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die nu te zien is in de serie Inhumans, is alle afleveringen van de serie te zien als Cullen Bohannon?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de complete serie zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 november, 2017

Trailer