Hellboy WINACTIE

Sinds 9 augustus is HELLBOY terug in de schappen, vuriger dan ooit.

Gebaseerd op Mike Mignola’s iconische werk, brengt dit actierijke verhaal de legendarische half-demon/superheld (David Harbour, ‘Stranger Things’) naar het Engelse platteland om het op te nemen tegen een drietal verwoestende giganten. Daar ontmoet hij de The Blood Queen, Nimue (Milla Jovovich, van de Resident Evil reeks), een herrezen, eeuwenoude tovenares die een lang vervlogen verraad wil wreken. Ineens bevindt Hellboy zich in een veldslag tussen het bovennatuurlijke en het menselijke en moet hij al zijn ‘helse’ krachten aanwenden zonder daarbij het einde van de wereld te veroorzaken…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze strijd rond de man die leeft tussen twee werelden. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In de titelrol zien we acteur David Harbour. In welke Netflix-serie, waarvan eerder dit jaar het derde seizoen in première ging, is hij te zien als Jim Hopper?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 augustus, 2019

Trailer

Meer lezen over