Heroes Reborn – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 27 april ligt HEROES REBORN – SEIZOEN 1 in de winkelschappen. Ervaar 13 epische afleveringen van Heroes Reborn van de originele bedenker van Heroes; Tim Kring. Heroes Reborn begint 5 jaar na het einde van seizoen 4 van Heroes in Odessa, Texas vlak na een terroristische aanslag. Mensen met bijzondere krachten krijgen de schuld van de aanslag en zij moeten zich nu schuilhouden want de jacht is op hen geopend. In goede en slechte tijden zorgt het lot ervoor dat de nieuwe helden bekende helden ontmoeten als Hiro Nakamura (Masi Oka), Matt Parkman (Greg Grunberg), Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy) en The Haitian (Jimmy Jean-Louis). Uiteindelijk is hun gezamenlijke missie niets minder dan het redden van de wereld en de mensheid.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray boxen met het complete seizoen weggeven van deze serie. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem de naam van een acteur uit de originele serie van Heroes die terugkeert in dit Reborn seizoen?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray boxen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 april, 2016

Meer lezen over