Hidden Figures WINACTIE

Vanaf 9 maart draait HIDDEN FIGURES in de bioscopen – #HiddenFigures

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) en Mary Jackson (Janelle Monáe), drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de ‘Space Race’ volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras, en inspireerde generaties om groots te dromen. De film is genomineerd voor drie Oscars®, in de categorieën: Beste film, Beste vrouwelijke bijrol – Octavia Spencer en Beste aangepaste scenario.

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 pakketten weggeven. Hierin vind je natuurlijk vrijkaarten, maar ook een totebag en het boek ‘Hidden Figures: The Untold Story of the African-American Women Who Helped Win the Space Race’ van Margot Lee Shetterly waarop de film gebaseerd is. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hidden Figures greep naast een prijs bij de Oscars en Golden Globes. Wel verzilverden zij een prijs bij de Screen Actors Guild Awards, in welke categorie won de film?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten + het shirt bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 maart, 2017