His Dark Materials – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 2 september ligt het eerste seizoen van HIS DARK MATERIALS in de schappen op Blu-ray™ & DVD, gebaseerd op een boek, of liever een boekentrilogie, van auteur Philip Pullman. In de serie maken we kennis met Lyra, een jonge vrouw afkomstig van een andere wereld. In haar zoektocht naar haar verdwenen vriend stuit ze op een verborgen plot van een sinistere geheime organisatie, met verstrekkende gevolgen. Met James McAvoy, Lin-Manuel Miranda en Ruth Wilson beschikt de reeks over een topcast!

SYNOPSIS
In deze magische HBO®-serie reist een weeskind naar een andere wereld waar de ziel buiten het lichaam kan overleven in de vorm van een pratend dier. Lyra zoekt haar vermiste vriend en ontdekt tegelijkertijd snode plannen met kinderen die ontvoerd zijn. Ze onderneemt een gevaarlijke reis waardoor haar leven voorgoed zal veranderen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de film uit 2007, met Daniel Craig en Nicole Kidman, waarmee reeds eerder een poging werd gedaan om de trilogie van Philip Pullman te verfilmen?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd danwel Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram</a

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 september, 2020

  Trailer