His Dark Materials – seizoen 2 WINACTIE

Seizoen twee van His Dark Materials, gebaseerd op de geliefde trilogie van auteur Philip Pullman, begint als Lyra op reis gaat in een vreemde en mysterieuze verlaten stad. Daar ontmoet ze Will, een jongen uit onze wereld die ook op de vlucht is voor een moeilijk verleden. Lyra en Will leren dat hun lot verbonden is met de hereniging van Will met zijn vader, maar merken dat hun pad voortdurend wordt gedwarsboomd als een oorlog om hen heen begint te broeien. Ondertussen gaat mevrouw Coulter op zoek naar Lyra, vastbesloten om haar met alle mogelijke middelen thuis te brengen.

Het tweede seizoen van His Dark Materials is sinds 7 juli beschikbaar op Blu-ray™ en DVD. De boxset met beide seizoenen is vanaf dan ook beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Deze veelgeprezen HBO® fantasy serie, over de onvergetelijke avonturen van een dappere jonge vrouw uit een ander universum, keert terug. Seizoen twee pakt de draad op na de tumultueuze climax uit de laatste aflevering van seizoen een. Een radeloze Lyra (Dafne Keen) besluit Lord Asriel (James McAvoy) te volgen naar de geheimzinnige stad Cittàgazze. Ook Lin-Manuel Miranda, Ruth Wilson, Andrew Scott en Amir Wilson schitteren in deze spannende serie.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van dit tweede seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de film uit 2007, met Daniel Craig en Nicole Kidman, waarmee reeds eerder een poging werd gedaan om de trilogie van Philip Pullman te verfilmen?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 juli, 2021

  Trailer