Hoe Tem Je een Draak 3 WINACTIE

Vanaf 5 juni ligt HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in de schappen, het sluitstuk van de saga waarin DreamWorks Animation de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een angstaanjagende Helleveegdraak verder uitdiept tot een epische, levenslange trilogie.

Wanneer het opduiken van een vrouwelijke Hemelfeeksdraak samenvalt met de donkerste dreiging uit het bestaan van hun dorp, begint voor Hikkie en Tandloos een levensgevaarlijke tocht naar een mythische verborgen wereld. Onderweg ontdekken ruiter en draak eindelijk hun ware lotsbestemming en zullen ze samen strijd moeten leveren voor alles wat hen dierbaar is. Een verrassend verhaal over volwassen worden, moedig het onbekende trotseren en … afscheid leren nemen.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze sterke afsluiter van deze trilogie! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke Canadese acteur, bekend uit films als This is the End en The Trotsky, is in de originele Engelse versie verantwoordelijk voor de stem van Hikkie?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 juni, 2019

  Trailer