Honest Thief WINACTIE

Na Taken, Non-Stop en The Commuter is Liam Neeson terug in een bloedstollende actiethriller… vanaf 8 oktober is HONEST THIEF in de bioscoop te zien.

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms’ gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze film. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Honest Thief zien we Liam Neeson als Tom. Maar hoe heet het personage waarvoor hij in 1994 voor een Oscar werd genomineerd?

LET OP: De winnaars krijgen filmbonnen toegestuurd. Belangrijk is dat de winnaars online MOETEN reserveren voor de film! Dit kan zowel op de website van de bioscoop als via de klantenservice. Nadat er is gereserveerd nemen de winnaars de filmbonnen mee naar de bioscoop en leveren deze dan in bij de kassa. Zo lang er niet gereserveerd is, kunnen de filmbonnen ook niet ingeleverd worden.

Let op:
De actie loopt tot en met 15 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 oktober, 2020