Hopper en de Hamster der Duisternis WINACTIE

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

HOPPER EN DE HAMSTER DER DUISTERNIS is vanaf 16 februari in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij een supergaaf merchandise pakket weggeven. Hierin vind je een Hopper Dopper en een heuse Polaroidcamera. Wil jij dat pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke (stem)acteur, danser, zanger en presentator, die vooral bekend is van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, is in de Nederlands gesproken versie verantwoordelijk voor de stem van Hopper?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 februari, 2022

Trailer