Hors normes WINACTIE

Met ruim 270.000 bioscoopbezoekers in de Benelux is HORS NORMES uitgegroeid tot één van de grote arthouse successen van het afgelopen jaar. De film van de makers van INTOUCHABLES liet niemand onberoerd en ligt sinds 10 april in de schappen.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Humoristische en confronterende situaties wisselen zich af en er ontstaat een buitengewoon verbond.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 dvd exemplaren van deze prachtige film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van rollen in Black Swan, Eastern Promises en zijn doorbraak in La Haine, is in Hors Normes te zien als Bruno Haroche?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 april, 2020

Trailer