Hotel Mumbai WINACTIE

Vanaf 18 september ligt HOTEL MUMBAI in de schappen, het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel. November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop.

De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Oscargenomineerde acteur Dev Patel (Slumdog Millionair & Lion), Anupam Kher (Silver Linings Playbook), Armie Hammer (Call Me By Your Name) en Nazanin Boniadi (Homeland).

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van dit indrukwekkende waargebeurde verhaal weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd Dev Patel, de hoofdrolspeler in Hotel Mumbai, in 2017 genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 september. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 september, 2019

Trailer